Train de Trainer

leonardo da vinciVoor professionele coaches, die spirituele diepgang en zingeving willen implementeren in hun coaching praktijk.

Veel professioneel werkende coaches raken bevlogen door de mogelijkheden die spirituele technieken kunnen toevoegen in de coaching praktijk. Een scala aan technieken  zoals Reiki, Mindfulness, Channeling, geleide fantasieën, meditatie, ritueel, hypnotherapie en NLP  worden binnen de coaching praktijk toegepast.

“Om coach te worden heb je een opleiding gevolgd. Maar de toepassing van spirituele technieken wordt veelal naar eigen inzicht geïmplementeerd. Dat is vreemd, want de toepassingen van spirituele technieken is een gespecialiseerd vakgebied.”
Ina Custers - van Bergen

Waarom coaches opleiding nodig hebben om spirituele technieken toe te passen:

  • De toepassing van spirituele technieken is echter een specialisme op zichzelf. Spirituele technieken werken, en  dat vraagt om specifieke vaardigheden. Ondeskundig gebruik van spirituele technieken kan op een onverwachte manier escaleren en schade veroorzaken bij de cliënt.
  • Professionele coaches werken veelal met oosterse spirituele technieken, maar ze zijn niet thuis in westerse spirituele technieken. Dat is gek, want die westerse spirituele technieken sluiten naadloos aan op het onderbewustzijn van de westerse mens.
  • Geleide fantasieën hebben een enorm veranderingspotentieel. Met kennis van de spirituele dimensies maakt u geleide fantasieën tot meer dan een vertelling: ze worden een vlijmscherp instrument in uw coaching praktijk.
  • Technieken zoals hypnotherapie, regressietherapie en NLP hebben hun wortels in de Westerse Mysterie Traditie. Leer hoe hypnotherapie en NLP behalve het dienen van praktische doelen, ook kan helpen om spirituele ervaringen op te roepen, en zodoende een substantiële bijdrage leveren aan de zingevingsvraagstukken van uw cliënten.

Ina Custers – van Bergen maakt het voor professionele coaches mogelijk om gebruik te maken van haar vaardigheden. Ina Custers is behalve therapeut, opgeleid tot op het hoogste niveau van de Westerse Mysterie Traditie.

Deelname aan de Temple Training van de Hermetic Order of the Temple of Starlight http://www.templeofstarlight.eu/nl/inhoud/de-temple-training-order-exalted-land  is een onmisbare ervaring voor coaches die spirituele technieken verantwoord willen toepassen binnen hun coaching praktijk.