Coaching

Heelwording door de Archetypen

Er liggen oerpatronen opgeslagen in jouw onderbewustzijn. Carl Gustav Jung noemde dit ‘Archetypen’. Deze Archetypen zijn deel van elke mens. Ze zijn al zo oud als de wereld! Ze zijn enorm krachtig: wanneer zo’n archetype tot leven komt, dan verandert je hele leven! Dit gebeurt spontaan en soms merk je dat, doordat ze zich via dromen en spontane beelden aandienen. Maar niet elke ontwikkeling, is gewenst! Het zijn kruispunten van psychische snelwegen. Je kunt ze beïnvloeden via meditatie en ritueel.

Wanneer je bewust met deze Archetypen werkt, komt er veel levensenergie op een positieve manier vrij en raak je diep verbonden met je innerlijk kompas. Dan gaan je levensmissie met hun volle energie ondersteunen en bezit je de sleutel tot succes.

Archetypes

Verbind je met je-Zelf

Je Zelf is de wezenskern die in jou woont, diep van binnen. Door de hectiek van alledag is de wezenskern van veel mensen steeds moeilijker bereikbaar, zo dat je er bijna geen contact meer kunt krijgen. Veel mensen zijn hierdoor verdwaald, worden depressief, ervaren hun leven als zinloos en ervaren zichzelf als machteloos.

Bij Transpersoonlijke Coaching leg je bewust verbinding met de Archetypen in jezelf, je brengt ze tot leven en ze gaan je inspireren. Zo open je jezelf voor je innerlijke bronnen van liefde. Dat wordt je allerbeste liefdesgeschiedenis want de allerbeste relatie die je kunt hebben is de liefde voor je-Zelf.

Het proces van transformatie en healing is wonderbaarlijk. Wanneer je hart zich opent naar de innerlijke werelden, dan kun je tot in je kern geraakt worden. Het is de weg die werkt om de verbinding met het Wezenlijke weer aan te gaan. Voor mij was de belangrijkste les van het contact met Ina ‘hoe pijnlijk het leven ook soms kan zijn, het is mooi en ik voel me gezegend. Ik wil Ina Cüsters-van Bergen graag bedanken voor magische en inspirerende ervaringen. 
Dr Julia Meyer, historica

Ken Uzelve

Boven de oude tempels in Griekenland stond de spreuk ‘Ken Uzelve’. Dat is de sleutel tot een vervuld en betekenisvol leven, en  het is de sleutel van de deur waarop geklopt moet worden om te worden open gedaan. Het betekent niet ken jezelf, maar het betekent ken je Zelf. Je Zelf is je ziel, je bestemming, je levensmissie.

Klop en de weg opent zich

deurknopTranspersoonlijke Coaching helpt jou om weer in contact te komen met jouw inspiratiebronnen. Door middel van een of meerdere trainingssessies  helpt Ina Custers jou om obstakels op je pad te passeren, en je te weer te verbinden met de kern van je Zelf.

“Klop en je wordt open gedaan.”
“Maar op welke deur moet ik kloppen dan?”
“Klop op de deur van je hart”

Wil je een afspraak maken om te ervaren hoe Transpersoonlijke Coaching in jouw specifieke geval het verschil kan maken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend 30 minuten informatie gesprek.